ASH - Couleur Local - DES - Het stroomhuis - NEP - Open tuinroute

Speeltuinvereniging Hellowa - Vakantie Bijbel Klub - Zomerfeest - Zumba

-----------------------------------------------------

Speeltuinstichting Hellowa
-------------------------------------------------------

De speeltuinstichting Hellowa is opgericht op 11 maart 2009. De naam heeft de stichting te danken aan de vroegere benaming van ons dorp Hellouw. De speeltuinstichting is opgericht om de speeltuin eens goed onder handen te nemen. Op 20 september 2008 was er Burendag in ons dorp, en we kwamen tot de conclusie dat de speeltuin er niet meer interessant bijlag voor de kinderen in de nieuwbouwwijk en eromheen.

Er werd besloten om de speeltuin eens flink te verbouwen. Er werd geld ingezameld, en ook kregen we een bijdrage van Het Oranjefonds. Er was onder andere op 12 december 2008 een Kerstmarkt, in maart 2009 hadden we Jantje Beton, de helft daarvan ging naar de speeltuinvereniging. In mei 2009 ging het werven van donateurs van start. We hebben ze bereid gekregen 1 x per jaar te doneren. Op zaterdag 23 mei 2009 werd er een grote bingo gehouden, met een zeer leuke opkomst. Op 10 juni 2009 hadden we straatspeeldag.

Twee burenweken hebben we eraan gewerkt, met alle hulp uit de buurt. Uiteindelijk hadden we een prachtig resultaat! Een nieuwe speeltuin!

Tijdens burendag 2009 werd de speeltuin officieel geopend. Kinderen konden tegels beschilderen voor  1,00 euro per tegel. Deze tegel kreeg vervolgens een mooi plekje in de speeltuin.

De kinderen konden weer lekker spelen en Burendag 2009 werd afgesloten met een gezellige barbecue.

Het bestuur van de speeltuinvereniging zijn:

Artje Wijtmans - Voorzitter
Anny van Horssen - Penningmeester
Sandra de wit - Secretaris
Corine Flenterie - Alg. Bestuurslid

----------------------------------------------------------------------------------

Fotoalbum Speeltuinvereniging

Burendag 2008 Verbouwing speeltuin Straatspeeldag
  Burendag 2009  

------------------------------------------------------------------------------